Supă de varză acru și fierbinte
Supa de varză fierbinte și acru ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 847 de calorii, 90 g de proteine și 41 g de grăsime fiecare. Pentru 5,04 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei cayenne, sos szechwan, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 92%. Rețete similare sunt Supa de varză iute și acrișoară, Supa de varză iute și acrișoară și Supa fierbinte și acrișoară cu urechi de lemn și varză Napa.
Instrucțiuni
Turnați supa de pui într-o oală mare. Se amestecă carnea de porc măcinată în bulion și se fierbe la foc mediu până când carnea de porc este gătită și nu mai este roz, aproximativ 15 minute. Se amestecă varza, mugurii de fasole, ceapa verde, porumbul, ciupercile, ghimbirul, usturoiul, oțetul, uleiul de susan, sosul Szechwan, sosul de soia și ardeiul cayenne și se gătesc încă 5 minute. Ajustați condimentele după gust.