Supă De Urzică

Supă De Urzică
Supa de urzică este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 77 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Un amestec de orez basmati, sare, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Urzică, Sote de urzică DH, și Pesto De Urzică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert cu 2 lingurițe de sare. Aruncați urzicile înțepătoare și gătiți 1 până la 2 minute până se înmoaie. Acest lucru va elimina cea mai mare parte a înțepăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UrzicaUrzica
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece. Tăiați orice tulpini dure, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mic și amestecați ceapa. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul, bulionul de pui și urzicile tocate. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute. Pureați supa cu un blender de imersie și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UrzicaUrzica
CeapăCeapă
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista