Supă De Urzică
Supa de urzică este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 77 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Un amestec de orez basmati, sare, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Urzică, Sote de urzică DH, și Pesto De Urzică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert cu 2 lingurițe de sare. Aruncați urzicile înțepătoare și gătiți 1 până la 2 minute până se înmoaie. Acest lucru va elimina cea mai mare parte a înțepăturii.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece. Tăiați orice tulpini dure, apoi tocați grosier.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mic și amestecați ceapa. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul, bulionul de pui și urzicile tocate. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute. Pureați supa cu un blender de imersie și condimentați după gust cu sare și piper.