Supă De Tăiței De Vită (Pho Bo)

Supă De Tăiței De Vită (Pho Bo)
Supa de tăiței de vită (Pho Bo) este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 531 calorii. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze obișnuite de busuioc, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, și Supă De Tăiței De Vită.

Instrucțiuni

1
Înfășurați ghimbir, șalotă, anason stelat și băț de scorțișoară în două straturi de pânză de brânză (aproximativ 17 pe 17 in.); cravată cu șnur greu de bumbac. Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați mandrina de vită, bulionul, 2 1/2 litri de apă, 1/4 cană sos de pește, zahăr și pachet de condimente. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; descoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea de vită este fragedă când este străpunsă, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Sos De PeșteSos De Pește
Anason StelatAnason Stelat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
BulionBulion
ZahărZahăr
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
TigaieTigaie
2
Cu o lingură cu fante, transferați carnea pe o scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Scoateți și aruncați pachetul de condimente. Degresați și aruncați grăsimea din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
4
Adăugați sare și mai mult sos de pește după gust. Întoarceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
BulionBulion
SareSare
5
Între timp, aranjați muguri de fasole, ardei iute, busuioc, coriandru și Tei pe un platou. Când mandrina de vită este suficient de rece pentru a fi manipulată, feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ardei IuteArdei Iute
BusuiocBusuioc
BoabeBoabe
VarVar
Carne De VităCarne De Vită
6
Scufundați filetul feliat în bulion fierbinte (folosiți un coș de sârmă sau o strecurătoare, dacă este disponibil) și gătiți până se rumenesc la exterior, dar încă roz în centru, 30 de secunde până la 1 minut; ridicați (cu coș sau o lingură cu fante).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SitaSita
7
Mound fidea de orez fierbinte fierte în mod egal în boluri adânci (capacitate de cel puțin 3 cani). Completați în mod egal cu mandrina de vită, filet, ceapă galbenă și ceapă verde. Bulion de oală peste porții pentru a acoperi generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez GătităFidea De Orez Gătită
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Friptură De PorcFriptură De Porc
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Serviți supa de tăiței de vită cu platou de condimente, sos hoisin și pastă de chili pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Pastă De ChiliPastă De Chili
PastePaste
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriDespre sosul de pește asiatic (nuoc mam sau Nam pla)Despre sosul de pește asiatic (nuoc mam sau Nam pla)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriclătite proaspete thailandeze sau mici frunze regulate de busuiocclătite proaspete thailandeze sau mici frunze regulate de busuioc142Nuci de orice fel (tocate)cupe muguri de fasole, clătitecupe muguri de fasole, clătite680Nuci de orice fel (tocate)carne de vită dezosată chuck, clătite și grăsime împodobitecarne de vită dezosată chuck, clătite și grăsime împodobite227Nuci de orice fel (tocate)friptură de vită dezosată, tăiată în grăsime, feliată foarte subțire (Vezi notele)friptură de vită dezosată, tăiată în grăsime, feliată foarte subțire (Vezi notele)1baton de scorțișoară (3 în. lung)baton de scorțișoară (3 în. lung)1Ceapa galbena medie, tocatatăiței de orez fierți la cald (aproximativ 1/8 in. larg)tăiței de orez fierți la cald (aproximativ 1/8 in. larg)2Ceapa galbena medie, tocatabulion de vită degresat cu grăsimi (Vezi notele)bulion de vită degresat cu grăsimi (Vezi notele)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de cilantro clătitefrunze proaspete de cilantro clătite85Nuci de orice fel (tocate)1/2 cană de ghimbir proaspăt tăiat subțire (aproximativ1/2 cană de ghimbir proaspăt tăiat subțire (aproximativ1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă verde tăiată subțire (inclusiv blaturi verzi)ceapă verde tăiată subțire (inclusiv blaturi verzi)255Nuci de orice fel (tocate)limes fiecare), clătite și tăiate în penelimes fiecare), clătite și tăiate în pene28Nuci de orice fel (tocate)1/4 cană feliată foarte subțire ardei iute roșii sau verzi proaspeți (aproximativ, cum ar fi Thai, serrano sau jalape olifto1/4 cană feliată foarte subțire ardei iute roșii sau verzi proaspeți (aproximativ, cum ar fi Thai, serrano sau jalape olifto6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare113Nuci de orice fel (tocate)ceașcă eșalotă felii subțiri (aproximativceașcă eșalotă felii subțiri (aproximativ1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde3anason stelat întreg (sau 2 lingurițe bucăți) sau 1 linguriță semințe de anasonanason stelat întreg (sau 2 lingurițe bucăți) sau 1 linguriță semințe de anason1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă galbenă tăiată subțireceapă galbenă tăiată subțire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista