Supă de spanac și linte cu brânză și busuioc

Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de spanac și linte cu brânză și busuioc ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ceapă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Năut, Roșii, Linte Roșie Și Busuioc, Supă de linte roșie și spanac, și Supă De Spanac De Linte.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați pancetta; gatiti 1 minut sau pana cand pancetta incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin frunza de dafin); gatiti 8 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional.
Adăugați linte, bulion și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când lintea este fragedă și amestecul este ușor îngroșat.
Se ia de pe foc. Aruncați frunza de dafin.
Așezați 2 căni de amestec de linte într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului) și fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile) și amestecați până se omogenizează. Întoarceți amestecul de linte piure în tigaie.
Adăugați spanac pentru copii, busuioc tocat, parmezan, suc de lămâie și piper negru; Se amestecă până când spanacul se ofilește.