Supă De Scoici Maine

Supă De Scoici Maine
Rețeta Maine Clam Chowder ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, unt, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o supă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mama lui Maine Porumb Chowder, Homar Maine Și Pudră De Porumb, și Supă De Scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați scoici și 3 căni de apă într-un vas mare; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când scoicile se deschid, aruncând orice scoici nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Îndepărtați scoicile cu o lingură cu fante; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Turnați lichidul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un recipient mare, aruncând resturile. Puneți lichidul de scoică deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; se adaugă ceapa și țelina și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Bateți în făină; gatiti, batand constant, 1 minut. Bateți treptat lichidul de scoică rezervat; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați cartofii, reduceți focul și gătiți la foc mic 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
7
Scoateți scoicile din scoici, aruncând scoici. Cojiți membrana din gâturile de scoică și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
8
Adăugați scoici, lapte evaporat și următoarele 3 ingrediente în amestecul de cartofi. Gatiti la foc mediu-mare pana se incalzeste bine. Completați fiecare porție cu pătrunjel, slănină mărunțită și o picătură de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PătrunjelPătrunjel
CartofiCartofi
ScoiciScoici
9
Serviți cu pâine franceză sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista