Supă de salată spumoasă cu cremă de ceapă
Supa de salată spumoasă cu cremă de ceapă este un fără gluten supă. Această rețetă face 4 porții cu 252 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de bulion de pui, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Supă spumoasă de cannellini, Pâine Cu Cremă De Brânză De Ceapă, și Pâine Cu Cremă De Ceapă Vidaliană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați 2 linguri de sare și capetele de salată și blanch, amestecând ușor cu un skimmer de sârmă, timp de 3 minute.
Scurgeți salata și clătiți sub apă rece. Stoarceți ușor excesul de apă.
Transferați salata verde, încă umedă, într-un blender și piure până se omogenizează.
Răzuiește într-un castron.
Într-o tigaie mică, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Într-o tigaie mare, combinați 2 linguri de unt cu ceapa. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați ceapa într-un blender.
Adăugați 1/4 cană din bulionul de pui și piureul. Într-un castron mediu, bateți oul, apoi amestecați laptele și piureul de ceapă. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper și nucșoară. Unt patru cani de cafea de 8 uncii sau ramekine mari.
Se toarnă amestecul de ceapă în căni și se acoperă cu folie de plastic.
Puneți un raft rotund într-o oală mare și largă.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge chiar sub raft fără a o atinge și aduceți la fierbere. Puneți cănile pe raft. Acoperiți și aburiți la foc mic până când cremele de ceapă sunt abia setate, aproximativ 22 de minute.
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți restul de 1 cană de stoc la fierbere.
Se amestecă piureul de salată și se fierbe la foc moderat timp de 3 minute.
Bateți frache-ul crme și fierbeți timp de 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în restul de 3 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați fin cele 2 frunze de salată rezervate. Când cremele sunt gata, aruncați folia de plastic. Împrăștiați slănina și salata mărunțită deasupra.
Serviți cremele și turnați supa de salată la masă.