Supă De Rădăcină Irlandeză

Supă De Rădăcină Irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de rădăcină irlandeză. Această rețetă servește 6. O porție conține 315 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare și piper măcinat, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de ceapă irlandeză Guinness cu Cruton Cheddar irlandez, Supă De Cartofi Irlandezi, și Supă De Cartofi Irlandezi.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, prazul, usturoiul și țelina în untul topit până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PrazPraz
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se toarnă 4 căni de legume în oală; adăugați cartofii. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți amestecul la foc mic 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Împărțiți amestecul de stoc în 3 loturi cu cantități egale de lichid și legume; se lasă deoparte să se răcească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
StocStoc
4
Se toarnă 1 lot de amestec de stoc într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți ferm capacul blenderului și porniți cu grijă blenderul; folosiți câteva impulsuri rapide pentru a pune amestecul în mișcare înainte de a-l lăsa pe piure. Repetați procesul cu al doilea lot. Returnați loturile de piure în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Împărțiți al treilea lot în două loturi egale. Puree doar unul dintre cele două loturi înainte de a reveni atât la stockpot.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Aduceți 1 cană de legume la foc mic într-o oală mică la foc mediu-mic. Gatiti morcovii in bulionul care fierbe pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute; se adaugă în piureul din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Se amestecă ceapa verde și smântâna grea prin piure; continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Cremă GreaCremă Grea
8
Se condimentează cu sare și piper; se acoperă cu brânză Cheddar pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză CheddarBrânză Cheddar
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista