Supa de roșii prăjită cu foc ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, frișcă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Roșii Prăjită La Foc, Supă De Roșii Prăjită La Foc, și Supă De Roșii Prăjită La Foc.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Se amestecă roșiile, bulionul, 1 lingură de busuioc, fulgii de zahăr și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Piper
Busuioc
Bulion
Zahăr
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute.
5
Se ia de pe foc; se toarnă amestecul într-un vas mare rezistent la căldură; se răcește ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
În blender, puneți jumătate din amestec. Acoperi; se amestecă până se face piure. Reveniți la cratiță. Repetați cu amestecul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se încălzește la foc mediu până se încălzește.
8
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna și restul de 1 lingură de busuioc.