Supa de pui și supa de tăiței de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 762 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați părul de înger rupt, sare și piper, în părți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Supă de pui thailandeză cu lapte de cocos {&Flu Fighter Stock}, Supă ușoară de tăiței de pui dintr-un pui prăjit rămas, și Supă De Tăiței De Pui Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați puiul, ceapa, usturoiul, morcovul întreg, tulpina de țelină întreagă, frunzele de dafin și pătrunjelul, dacă îl utilizați, într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelină
Frunze De Dafin
Pui întreg
Pătrunjel
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 8 căni de apă. Aduceți la fierbere, apoi coborâți focul astfel încât lichidul să buleze ușor, dar constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Acoperiți și gătiți, amestecând ușor la fiecare 15 minute sau cam așa ceva, până când puiul este complet gătit (30-40 de minute pentru părți, 50-60 de minute pentru unul întreg). Dacă este necesar, adăugați apă pentru a menține puiul scufundat. Pentru a verifica coacerea, folosiți o lingură cu fante sau clești pentru a ridica cu grijă niște pui și a-l străpunge cu un cuțit cu lamă subțire. Nu trebuie să întâmpinați nicio rezistență, iar carnea trebuie să fie albă până la os și poate începe să cadă pe alocuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Apă
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Cuțit
Clește
4
Transferați cu grijă puiul din oală într-un castron puțin adânc cu clești. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți și aruncați pielea; trageți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți de mușcătură. Rezervați 2 căni pentru supă și refrigerați restul pentru o altă utilizare. Dacă aveți timp, întoarceți oasele în oală și lăsați stocul să fiarbă încă 15-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Stoc
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
Grăsime De Porc înapoi
5
Puneți o strecurătoare sau o strecurătoare peste o oală mare și turnați cu grijă în stoc; apăsați legumele pentru a extrage cât mai mult lichid posibil, apoi aruncați-le. Îndepărtați grăsimea de pe vârf. Ar trebui să aveți aproximativ 7 căni; dacă nu, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sita
Grăsime De Porc înapoi
6
Presărați bulionul cu puțină sare și piper. (Dacă doriți doar să faceți stoc de pui, opriți-vă aici.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc
7
Puneți oala la foc mediu-mare. Aduceți-l doar la fierbere, apoi reduceți focul, astfel încât lichidul să buleze constant.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați morcovii tocați și țelina și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt la fel de crocante sau fragede pe cât doriți (oriunde între 10-30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
9
Se amestecă pastele și cele 2 căni rezervate de pui; reglați focul astfel încât amestecul să buleze constant și continuați să gătiți până când pastele sunt fragede, dar nu moale (încă 5-10 minute). Gustați și reglați condimentul, garnisiți cu frunzele de țelină rezervate și serviți.