Supă de pui și orez din Chile Verde
Supa verde de pui și orez din Chile este o fără gluten felul principal. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de apă, ardei chile, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chile Verde, Caserolă De Pui Și Orez, Cremă Verde Chile Supa De Pui, și Chile verde, supă de pui și porumb.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță; adăugați 1 lingură oregano, sare și 1/4 linguriță praf de usturoi. Reduceți căldura, adăugați puiul și fierbeți până când puiul nu mai este roz în centru, 10 până la 15 minute.
Scoateți puiul din bulion și lăsați-l deoparte să se răcească.
Se strecoară bulionul de pui și se transferă 2 căni într-o tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați orez în apa clocotită, reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 17 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-un vas la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa în uleiul fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se amestecă bulionul de pui, ardeii verzi de chile, chimenul, 1 linguri de oregano și 1/4 linguriță de usturoi praf în ceapă. Acoperiți vasul și fierbeți.
Se taie puiul răcit; se adaugă la amestecul de ceapă fierbinte. Se fierbe până se gătește puiul, 5 până la 10 minute.
Lingura 1/4 sau orezul fiert în fiecare castron de servire; se presara cu 1 uncie Monterey Jack brânză. Puneți 1/4 din supă în fiecare castron.