Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui și legume cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă $1.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 215 calorii. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 8 ore și 15 minute. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piept de pui cu piele, frunze de mărar, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Legume Cu Pui Cu Aragaz Lent, Supă de pui și legume cu aragaz lent, și Supă De Legume Groasă De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Combinați pieptul de pui, bulionul de pui, 2 căni de apă, morcovii, păstârnacul, țelina, ceapa, coaja de parmezan, pudra de curry, 1 linguriță sare și câteva măcinări de piper negru în inserția unui aragaz lent de 6 litri. Gatiti la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scoateți pieptul de pui. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați carnea (aruncați oasele) și adăugați-o înapoi în supă; adăugați mazărea și mărarul. Se condimentează cu sare și piper.