Supă de pui și cartofi cu găluște

Supă de pui și cartofi cu găluște
Supa de pui și cartofi cu găluște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 399 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui degresat cu grăsime, frunze de salvie, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de pui cu găluște de cartofi, Supă de curcan cu găluște de cartofi, și Supă de cartofi cu găluște de spanac.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți puiul, bulionul și frunzele întregi de salvie la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți, îndepărtând și aruncând orice spumă care se ridică la suprafață, până când puiul nu mai este roz la os (tăiat pentru a testa), aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, tăiați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de culoare verde închis din Praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Tăiați părțile albe și verzi pal în jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă, răsturnând straturile pentru a elibera granulația. Feliați subțire prazul în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Ridicați puiul din bulion. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, trageți carnea în bucăți (aruncați oasele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați cartofi, țelină, morcovi, praz și 2 căni de apă la tigaie cu bulion. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, 20 până la 30 de minute. Se amestecă puiul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Între timp, într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, praful de copt, sarea și salvia tocată. Se amestecă laptele, oul bătut și albușul de ou și untul topit doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Aruncați aluatul de găluște în 12 până la 14 porții de lingură îngrămădite pe suprafața supei care fierbe. Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu-mic (nu lăsați supa să fiarbă) până când un cuțit introdus în centrul unei găluște iese curat, aproximativ 10 minute. Puneți supa fierbinte în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista