Supă De Pui În Stil Tete
Supa de pui stil tete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 424 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, boabe de piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Pui În Stil Tete, Pui în stil japonez într-o supă de oală, și Supă De Pui În Stil Thailandez.
Instrucțiuni
Puneți puiul, țelina, morcovii, ceapa, usturoiul, cuișoarele, scorțișoara, coriandrul, boabele de piper și frunzele de dafin într-o oală mare și umpleți cu apă rece (nu este necesar să curățați usturoiul sau ceapa, doar spălați exteriorul.) Folosind gătit la foc mic timp de 4 ore după începerea fierberii sau până când linia de apă este la un centimetru sau doi de sus.
Folosind un bulion de scurgere strecurătoare într-un alt vas. Rezervați carnea de pui și aruncați restul.
Într-un castron puneți orez și 1 cană de apă pentru a se înmuia. În timp ce se înmoaie grăsimea degresată de pe partea superioară a bulionului și se îndepărtează carnea utilizabilă din pui.
Adăugați orez în bulionul de pui și sare și piper după gust. Se fierbe cel puțin 20 de minute și apoi se adaugă puiul mărunțit.
Se ia de pe foc și se lasă să stea până se îngroașă supa.
Odată ce supa a atins grosimea dorită, se încălzește și se servește.