Supă de pui verde Thailandez

Supă de pui verde Thailandez
Reteta Thai supa de pui verde se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $2.52 pe portie. 132 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, stoc de pui, pachet de fasole verde și pastă de curry thailandeză. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă De Pui Cu Curry Verde Thailandez, Supă De Linte Cu Curry Verde Thailandez, și Supă de spanac curry verde Thailandez.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în cea mai mare tigaie, adăugați ceapa și prăjiți timp de 3 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați puiul și usturoiul și gătiți până când puiul își schimbă culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați pasta de curry, laptele de cocos, bulionul, frunzele de tei și sosul de pește, apoi fierbeți timp de 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați blaturile de ceapă tocate, fasolea verde și lăstarii de bambus și gătiți timp de 4-6 minute, până când fasolea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Între timp, puneți sucul de lămâie și busuiocul într-un ulcior îngust și blitz cu un blender de mână pentru a face o pastă verde netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Se toarnă în supă cu ceapa de primăvară feliată și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Serviți cu pene de var pentru un prânz sau o cină ușoară sau ca un starter înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista