Îndepărtați pielea de la pui; adăugați pui la aragaz. Blocați capacul în poziție. Aduceți la presiune ridicată la foc mare. Gatiti 8 minute, ajustand caldura dupa cum este necesar pentru a mentine presiunea ridicata.
Lăsați presiunea să scadă în mod natural 8 minute. Eliberați rapid orice presiune rămasă.
Eliberați încet capacul, stând înapoi și lăsând aburul să scape.
Transferați puiul pe suprafața de lucru; se răcește scurt.
Tăiați puiul în cuburi de 1/2 inch. Puneți puiul în supă; adăugați spanac. Se fierbe la foc mic până când spanacul se ofilește, aproximativ 1 minut.
Adăugați suc de lămâie. Condimentează supa după gust cu sare și piper. Supă de oală în boluri; se presară cu coriandru.
Serviți, trecând separat pene de var.
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea de produse a unor supermarketuri.
*Available at Asian markets and in the produce section of some supermarkets.