Supă de pui cu ierburi proaspete
Supa de pui cu ierburi proaspete este o fără gluten, primar și întreg 30 supă. Această rețetă servește 10. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți piper, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de roșii cu ierburi proaspete, Supă de șuncă și legume rădăcinoase cu ierburi proaspete, și Supă de dovlecei de vară cu ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind sfoară de măcelari, legați mărarul, cervilul și pătrunjelul împreună într-o grămadă mare. (Dacă utilizați tarhon, presărați-l după ce turnați stocul în oală.)
Așezați grămada de ierburi într-o oală foarte mare împreună cu bulionul de pui și bucățile de pui. Puneți oala la foc mare și aduceți la fierbere, degresând suprafața pe măsură ce spuma se ridică la vârf. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți bulionul până când puii sunt doar fierți, aproximativ 45 de minute. Testați pentru coacere străpungând o coapsă cu o furculiță; sucurile ar trebui să curgă limpede.
Scoateți cu grijă bucățile de pui din bulion și lăsați-le deoparte să se răcească.
Scoateți și aruncați pachetul de plante.
Adăugați ceapa, morcovii și păstârnacul în bulion și reveniți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute; o furculiță ar trebui să străpungă destul de ușor printr-o bucată de morcov (Vezi nota).
În timp ce legumele gătesc, scoateți pielea din bucățile de pui și trageți carnea din oase. Aruncați pielea și oasele. Tăiați gros carnea și adăugați-o în supă, fierbând-o timp de 10 minute mai mult pentru a se reîncălzi.
Scoateți oala de pe foc și condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;