Supă de pui cu ierburi proaspete

Supă de pui cu ierburi proaspete
Supa de pui cu ierburi proaspete este o fără gluten, primar și întreg 30 supă. Această rețetă servește 10. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți piper, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de roșii cu ierburi proaspete, Supă de șuncă și legume rădăcinoase cu ierburi proaspete, și Supă de dovlecei de vară cu ierburi proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind sfoară de măcelari, legați mărarul, cervilul și pătrunjelul împreună într-o grămadă mare. (Dacă utilizați tarhon, presărați-l după ce turnați stocul în oală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
ChervilChervil
PătrunjelPătrunjel
StocStoc
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați grămada de ierburi într-o oală foarte mare împreună cu bulionul de pui și bucățile de pui. Puneți oala la foc mare și aduceți la fierbere, degresând suprafața pe măsură ce spuma se ridică la vârf. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți bulionul până când puii sunt doar fierți, aproximativ 45 de minute. Testați pentru coacere străpungând o coapsă cu o furculiță; sucurile ar trebui să curgă limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
BulionBulion
PuiPui
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți cu grijă bucățile de pui din bulion și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
BulionBulion
4
Scoateți și aruncați pachetul de plante.
5
Adăugați ceapa, morcovii și păstârnacul în bulion și reveniți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute; o furculiță ar trebui să străpungă destul de ușor printr-o bucată de morcov (Vezi nota).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
BulionBulion
CeapăCeapă
6
În timp ce legumele gătesc, scoateți pielea din bucățile de pui și trageți carnea din oase. Aruncați pielea și oasele. Tăiați gros carnea și adăugați-o în supă, fierbând-o timp de 10 minute mai mult pentru a se reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
LegumeLegume
CarneCarne
SupăSupă
7
Scoateți oala de pe foc și condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Serviți imediat.
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista