Supă de pui cu fasole albă și varză

Supă de pui cu fasole albă și varză
Supa de pui cu fasole albă și Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 337 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, supă de tăiței de pui, frunze de kale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Supă De Tăiței Cu Varză Și Fasole Albă, Supă de orz de legume cu fasole albă și Kale, și Supă marocană vegană cu fasole albă și Kale.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați kale și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute. Se amestecă fasolea și se gătește până se încălzește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
KaleKale
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista