Supă de pui cu bile Matzo

Supă de pui cu bile Matzo
Supa de pui cu bile Matzo este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 644 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 171 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă seltzer, masă matzo, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă de pui cu bile Matzo, Supă De Pui Cu Bile Matzo, și Supă de pui cu bile Matzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face supa: spălați bine puiul și puneți-l în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apa (suficientă pentru a scufunda totul cu 2 centimetri de apă deasupra), ceapa, buchetul de mărar (legat cu o sfoară), țelina și sarea. Aduceți la fierbere și îndepărtați spuma care se va forma deasupra. Aruncați spuma, continuați să gătiți la foc mediu-mare până când spuma nu mai apare. Coborâți focul la mediu-mic și adăugați ghimbirul, Napul, păstârnacul, morcovii și sucul de lămâie. Acoperiți și gătiți la foc foarte mic timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
După 2 ore, gustați bulionul și vedeți dacă doriți mai multă sare sau alte condimente în el. Scoate puiul afară. Ar trebui să se destrame și să cadă de pe os. Trageți oasele afară și aruncați și tăiați puiul în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Puneți jumătate din pui înapoi în supă și jumătate lăsați deoparte pentru salata de pui a doua zi. Tot așa-creșteți ușor căldura și adăugați cartofii. În timp ce cartofii gătesc, începeți pe bilele matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
MatzoMatzo
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Pentru a face bile matzo: într-un castron mare, amestecați masa matzo, ouăle, uleiul vegetal, seltzerul, sarea și piperul. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute. Scoateți amestecul de bile matzo din frigider și așezați-l lângă aragaz unde fierbe supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
MatzoMatzo
Apă SpumantăApă Spumantă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați un castron cu apă rece lângă amestecul de bile matzo—va trebui să vă scufundați mâinile în el, astfel încât masa matzo să nu se lipească de palme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Luați puțin din amestec și rotiți-l în palme până la o minge de aproximativ 1 inch în diametru. Aruncați bilele matzo în supă pe rând. Când ieșiți din amestec, acoperiți supa și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Scoateți supa de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
9
Se servește imediat în boluri cu mărar proaspăt tăiat presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista