Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui. Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 3.33 pe portie. O porție conține 987 calorii, 69G de proteine, și 67g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sare și o măcinare de piper, schmaltz, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Avgolemono (aka supă de pui cu lămâie grecească), Supa de pui Mile End cu supa Mandel, și Supă de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și năut).
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele, cu excepția bilelor matzo, într-un vas mare, acoperiți abundent cu apă și aduceți la fierbere. Degresați pentru a îndepărta toată spuma gri care va pluti la suprafață, apoi lăsați să gătească la foc mic timp de aproximativ 3 ore. Continuați să gustați: când bulionul are gust auriu și pui, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Matzo
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți puiul și, dacă doriți, lăsați supa să se răcească, puteți îndepărta orice grăsime care se colectează la suprafață. În acest fel puteți acumula unele schmaltz, de asemenea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schmaltz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
3
Reîncălziți stocul și serviți - l ca o supă simplă sau adăugați câteva bețișoare de morcov - de la aproximativ 2 morcovi, să zicem-și gătiți în supă, adăugând câteva bucăți rupte de pui pentru a se încălzi la sfârșit. Îmi place să adaug pătrunjel proaspăt tocat. (Puteți găti, de asemenea, bilele Matzo în supă, de asemenea, în timp ce se încălzește din nou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Matzo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Bateți oul într-un castron mare, apoi bateți în schmaltz topit (sau orice altceva). Continuați să bateți în timp ce adăugați apa sau supa, făina matzo și sarea și piperul și amestecați împreună într-o pastă aspră; dacă este prea rigid pentru a simți că ar putea fi maleabil mai târziu, adăugați puțin mai multă apă. Puneți la frigider să se răcească timp de 1 oră (sau lăsați peste noapte dacă doriți), apoi înmuiați mici bucăți de pastă și rotiți-le în bile de dimensiuni de nuc între palmele mâinilor. Gătiti găluștele în apă clocotită, sărată și fierbeți timp de aproximativ 40 de minute (le puteți găti direct în supă, dar voi face orice pentru a-i păstra claritatea nestarhică). Sunt gătite când se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Schmaltz
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați la supă și scoateți generos în boluri de așteptare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat