Supa de pește venețiană necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 575 calorii, 63G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Rețete similare includ Stoup De Pește Venețian, Supă de fasole și paste în stil venețian, și Sardine Venețiene.
Instrucțiuni
1
Puneți cojile de creveți și apa într-o oală mică; aduceți apa la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 15 minute. Se strecoară bulionul de creveți într-un castron. Aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Creveți
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați morcovii, ceapa, feniculul, țelina și usturoiul; gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați vinul; gatiti pana aproape se evapora, aproximativ 5 minute. Se amestecă bulionul de creveți, sucul de scoici, roșiile, fulgii de ardei roșu, 4 linguri de pătrunjel, cimbru, sare și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 25 de minute. Gustați pentru sare și, dacă este necesar, adăugați mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Creveți
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
6
Adăugați peștele, creveții, pătrunjelul rămas de lingură și ardeiul în oală și aduceți la foc mic. Fierbeți până când peștele și creveții sunt gata, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Recomandarea vinului: preparatele din pește pe bază de roșii sunt foarte bune cu vinul roșu. Aici, un Bardolino răcoritor de ușor și fructat din Veneto va fi perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.