Reteta supa de pește Italian este gata în aproximativ 75 de ore și este cu siguranță un super fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 8.05 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1043 calorii, 47G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână calmar, suc de scoici îmbuteliat, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Supă De Pește Italiană, Supă De Pește Italiană, și Brodetto-Supă De Pește Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați-l. Dacă calmarul este mare, înjumătățiți inelul de tentacule, apoi tăiați tentaculele mai lungi în cruce în bucăți de 2 inci. Scoateți clapele din corpurile de calmar și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2
Tăiați corpurile în cruce în inele groase de 1/4 inch.
3
Se usucă creveții și se presară cu piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(tub Mare)
4
Încălziți uleiul într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți creveții în 2 loturi, întorcându-se o dată, până devin aurii, dar nu fierte, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Adăugați usturoi, fulgi de ardei roșu și oregano în oală și saut, amestecând, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați vin și 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă scoici și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 6 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați scoicile nedeschise după 8 minute.) Se amestecă midii și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 3 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați orice midii nedeschise după 6 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Adăugați stoc în oală împreună cu restul de 4 căni de apă, roșiile cu suc, zahăr și restul de 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Aranjați feliile de pâine în 1 strat pe o foaie de copt, apoi stropiți cu ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Coaceți, răsturnând o dată, până la aur, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Transferați toasturile într-un suport pentru a se răci ușor, apoi frecați ușor cu părțile tăiate de usturoi și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1
Adăugați halibut în stoc și gătiți la foc mic, acoperit, până când este gătit, aproximativ 2 minute. Se amestecă calmarul și crustaceele rezervate, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 1 minut. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se servește imediat, cu pâine prăjită alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Halibut
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Calmar
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.