Supă De Orz De Ciuperci

Supă De Orz De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de orz de ciuperci. Această rețetă face 8 porții cu 175 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână făină, ciuperci porcini, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Orz De Ciuperci, Supă De Ciuperci Și Orz, și Supă De Orz De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile uscate într-un castron și acoperiți-le cu 2 căni de apă clocotită. Lăsați-le să se înmoaie timp de 1 oră. Strecurați ciupercile printr-o sită căptușită cu brânză într-un castron. Rezervați lichidul. Tăiați gros ciupercile și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
2
Topiți untul într-un vas mare, greu sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se adaugă ceapa și saut până se înmoaie și translucid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoiul și saut-ul până când sunt parfumate, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați ciupercile proaspete, țelina, morcovul și jumătate din pătrunjel și saut până când ciupercile sunt aurii și țelina și morcovii încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă în fl până se amestecă bine. Se amestecă lichidul de înmuiere a ciupercilor, ciupercile înmuiate, bulionul de vită și 4 căni de apă. Se amestecă orzul, sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Bulion De VităBulion De Vită
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
OrzOrz
țelinățelină
PiperPiper
ApăApă
SareSare
6
Aduceți amestecul la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți focul la minim și fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 30 până la 40 de minute. Dacă supa este prea groasă, mai adăugați puțină apă. Reglați condimentul cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
OrzOrz
ApăApă
SupăSupă
7
Presărați pătrunjelul rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
8
Retipărit cu permisiunea de la Russ & Daughters de Mark Russ Federman, 2013 Mark FedermanMARK RUSS FEDERMAN, nepotul fondatorului, Joel Russ, a preluat conducerea Russ & Daughters de la părinții săi în 1978 și a predat-o la a patra generație, fiica sa, Niki și nepotul Josh, în 200
9
A apărut individual pe panouri la Smithsonian Institution, Muzeul orașului New York, Biblioteca Publică din New York și conferința Asociației Jurnaliștilor alimentari, printre alte locuri. Mark și Russ & Daughters au fost prezentate cel mai recent în documentarul PBS evreii din New York; pe Lidia Bastianichseria PBS Lidia sărbătorește America; și pe Anthony Bourdain ' s Fără Rezerve.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista