Supa de orez sălbatic mătăsos și cremos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, țelină, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, și Supă Cremoasă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine orezul sălbatic. Într-o cratiță aduceți la fiert orez sălbatic, 1/2 linguriță sare și apă. Reduceți căldura și fierbeți 30 până la 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Topiți untul, adăugați ceapa și țelina. Acoperiți și gătiți ușor timp de 5 minute până când legumele sunt fragede (evitați rumenirea legumelor). Se amestecă 2 lingurițe de sare, piper și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
țelină
Ceapă
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Se ia de pe foc și se adaugă lapte, amestecând până când făina este bine amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
4
Reveniți la foc mic. Gatiti, amestecand continuu, pana cand supa se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
5
Adăugați orezul sălbatic gătit și fierbeți câteva minute pentru a amesteca aroma.