Supă De Năsturel

Supă De Năsturel
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa de năsturel ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de năsturel, piper măcinat, smântână grea bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Supă De Năsturel, Supă De Năsturel, și Supă De Năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cartoful și ceapa, amestecând pentru a acoperi cu uleiul. Condimentează cu sare și piper după gust. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și încălziți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă bulionul de pui și laptele, se aduce doar la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 10 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă năsturelul și se fierbe, neacoperit, timp de 4 până la 5 minute, sau până când năsturelul este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
NasturelNasturel
CartofiCartofi
LapteLapte
1
Puneți la frigider dacă nu serviți în acest moment.)
2
Completați fiecare porție cu o păpușă de frișcă, dacă doriți și garnisiți cu frunze de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
FrișcăFrișcă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista