Supă de nuntă italiană II
Supa italiană de nuntă II este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție conține 336 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită măcinată, escarole, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, adăugați escarola și gătiți până se ofilește (acest lucru elimină gustul amar din verdeață).
Se ia de pe foc și se strecoară verdeața din apă. Când este răcit, stoarceți tot excesul de lichid.
Într-o oală separată la foc mediu, aduceți bulionul la fierbere. Într-un castron mare separat, combinați carnea de vită măcinată, 1 ou, pesmet, busuioc, pătrunjel și 1/2 cană parmezan.
Se amestecă bine și se formează în bile de mărimea mușcăturii. Aruncați bilele în bulion. Când se ridică la vârf, sunt gătite.
Adăugați escarola în bulion. Într-un castron separat, combinați restul de 3 ouă cu restul de 1 cană de brânză.
Se toarnă acest amestec în supă, amestecând continuu, până când oul este fiert.