Supă De Nuntă Italiană

Supă De Nuntă Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa de nuntă italiană. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de ou, carne de porc măcinată, amestec de supă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista