Supă De Nucă Curry
Ciorba de nucă Curried ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de țelină, bulion de pui cu mai puțin sodiu, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați măr, ceapă, țelină și frunze de dafin; saut 10 minute. Se amestecă pudra de curry și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați dovlecei, bulion și sare; se amestecă bine.
Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, neacoperit, 30 de minute. Aruncați frunza de dafin. Amestecați parțial amestecul cu un tocător de cartofi până când este gros și gros; se amestecă bine cu o lingură. Completați fiecare porție cu brânză.