Supă De Nacho Musculoasă

Supă De Nacho Musculoasă
Supa Nacho Beefy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 396 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână supă de brânză nacho condensată, lapte, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Nacho Musculoasă, Caserola Nacho Musculoasă, și Beefy Nacho Crescent Coace.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei mărunțite și a chipsurilor de tortilla. Gatiti 8-12 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent. Top porții individuale cu brânză mărunțită și chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista