Supă de morcovi și ghimbir

Supă de morcovi și ghimbir
Supa de morcovi și ghimbir ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 154 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ghimbir cm bucată, pudră de muștar la nivel de linguriță și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă De Ghimbir De Morcovi, și Supă De Morcov-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare și înmuiați ceapa și usturoiul cu pudra de muștar, ghimbir, piper și sare, adăugând 2 sau 3 linguri de stoc după aproximativ un minut. După alte 2 -3 minute, adăugați morcovii, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă restul de stoc, se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se lasă la foc mic timp de 40 de minute.Când este gata, bateți supa până se omogenizează într-un blender sau folosiți un blender de mână în tigaie.Amestecați pătrunjelul tocat, economisind puțin pentru garnitură și reîncălziți ușor supa dacă aveți nevoie.Când serviți, rotiți o lingură de iaurt prin fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară pătrunjel tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista