Supă de morcovi și ghimbir
Supa de morcovi și ghimbir ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 154 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ghimbir cm bucată, pudră de muștar la nivel de linguriță și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă De Ghimbir De Morcovi, și Supă De Morcov-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare și înmuiați ceapa și usturoiul cu pudra de muștar, ghimbir, piper și sare, adăugând 2 sau 3 linguri de stoc după aproximativ un minut. După alte 2 -3 minute, adăugați morcovii, amestecând bine.
Se toarnă restul de stoc, se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se lasă la foc mic timp de 40 de minute.Când este gata, bateți supa până se omogenizează într-un blender sau folosiți un blender de mână în tigaie.Amestecați pătrunjelul tocat, economisind puțin pentru garnitură și reîncălziți ușor supa dacă aveți nevoie.Când serviți, rotiți o lingură de iaurt prin fiecare porție.
Se presară pătrunjel tocat și se servește.