Supă de miel cu verdeață de păpădie

Supa de miel cu verdeață de păpădie este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, bulion de pui, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Verdeață De Păpădie Gingered, Verdeață Caldă De Păpădie, și Cotlet De Porc Cu Verdeață De Păpădie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare combinați cozi de miel, apă, bulion, foi de dafin, oregano uscat, maghiran uscat, sare și piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 1 până la 1 oră sau până când carnea este foarte fragedă și cade de pe os.
Scoateți cojile de miel din bulion. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din oase. Aruncați oasele. Tăiați grosolan carnea. Se strecoară bulionul, aruncând solidele. Grăsime degresată din bulion.Întoarceți bulionul la cuptorul olandez. Se amestecă carnea tocată, morcovii, țelina și ceapa. Reveniți la fierbere, reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, acoperit, aproximativ 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă oregano proaspăt și verdeață de păpădie. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute mai mult sau doar pana cand verdele se ofileste. Puneți supa în boluri individuale și presărați fiecare porție cu parmezan.