Supă de miel cu verdeață de păpădie

Supă de miel cu verdeață de păpădie
Supa de miel cu verdeață de păpădie este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, bulion de pui, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Verdeață De Păpădie Gingered, Verdeață Caldă De Păpădie, și Cotlet De Porc Cu Verdeață De Păpădie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare combinați cozi de miel, apă, bulion, foi de dafin, oregano uscat, maghiran uscat, sare și piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 1 până la 1 oră sau până când carnea este foarte fragedă și cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maghiran UscatMaghiran Uscat
Oregano UscatOregano Uscat
Shanks De MielShanks De Miel
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți cojile de miel din bulion. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din oase. Aruncați oasele. Tăiați grosolan carnea. Se strecoară bulionul, aruncând solidele. Grăsime degresată din bulion.Întoarceți bulionul la cuptorul olandez. Se amestecă carnea tocată, morcovii, țelina și ceapa. Reveniți la fierbere, reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, acoperit, aproximativ 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă oregano proaspăt și verdeață de păpădie. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute mai mult sau doar pana cand verdele se ofileste. Puneți supa în boluri individuale și presărați fiecare porție cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie VerdePăpădie Verde
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Shanks De MielShanks De Miel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
VerziiVerzii
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista