Supă De Mazăre Împărțită
Supa de mazăre împărțită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 213 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de apă, ceapă, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușoară, Supă De Mazăre Împărțită, și Supă De Mazăre Împărțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți mazărea și apa până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri. Se fierbe neacoperit 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Se amestecă ceapa, țelina și piperul.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră 30 de minute sau până când mazărea este fragedă.
Îndepărtați osul de șuncă; scoateți șunca din os. Tăiați excesul de grăsime din șuncă; tăiați șunca în bucăți de 1/2 inch.
Amestecați șunca și morcovii în supă.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când morcovii sunt fragede și supa este consistența dorită.