Supă de mazăre cu bot și despicat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de mazăre bot și Split. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușoară, Supă De Mazăre Împărțită, și Șuncă și supă de mazăre împărțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cratița de 4 litri la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline și jumătăți de bot în oală.
Lăsați pielea și carnea să se rumenească, întorcându-se o dată sau de două ori, aproximativ 5 minute în total.
Adăugați usturoiul și ceapa în oală și gătiți, amestecând frecvent până se rumenesc ușor, aproximativ 3-5 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând frecvent timp de 1 minut.
Adăugați cimbru, sare și suficientă apă pentru a acoperi complet bucățile de bot. Aduceți apa la fiert, apoi reduceți la foc mic și fierbeți timp de 1 oră.
Adăugați mazărea verde despicată în oală și fierbeți până când mazărea despicată este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Scoateți jumătățile de bot din oală. Supă de piure cu blender de imersie, blender sau robot de bucătărie la consistența dorită. Gustați supa și adăugați sare suplimentară, dacă este necesar.
Ștergeți lichidul rezidual din bot. Tăiați câte secțiuni de bot aveți nevoie pentru garnitură, în felii de aproximativ 1/4 grosime.
Încălziți tigaia la foc mediu.
Adăugați o lingură de ulei de măsline sau untură în tigaie. Pan-prăjiți felii de bot timp de 40 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și uscați.
Garnisiți supa cu felii de bot prăjite și serviți imediat.