Supă de mazăre cu bot și despicat

Supă de mazăre cu bot și despicat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de mazăre bot și Split. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușoară, Supă De Mazăre Împărțită, și Șuncă și supă de mazăre împărțită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cratița de 4 litri la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ulei de măsline și jumătăți de bot în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Lăsați pielea și carnea să se rumenească, întorcându-se o dată sau de două ori, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați usturoiul și ceapa în oală și gătiți, amestecând frecvent până se rumenesc ușor, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând frecvent timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6
Adăugați cimbru, sare și suficientă apă pentru a acoperi complet bucățile de bot. Aduceți apa la fiert, apoi reduceți la foc mic și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați mazărea verde despicată în oală și fierbeți până când mazărea despicată este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți jumătățile de bot din oală. Supă de piure cu blender de imersie, blender sau robot de bucătărie la consistența dorită. Gustați supa și adăugați sare suplimentară, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Ștergeți lichidul rezidual din bot. Tăiați câte secțiuni de bot aveți nevoie pentru garnitură, în felii de aproximativ 1/4 grosime.
10
Încălziți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați o lingură de ulei de măsline sau untură în tigaie. Pan-prăjiți felii de bot timp de 40 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți din tigaie și uscați.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Garnisiți supa cu felii de bot prăjite și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista