Supă de mazăre crudă și spanac
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegană? Supa de mentă crudă și spanac ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de spanac pentru copii, mazăre, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Mazăre Mentolată, Supă De Roșii Mentolate, și Supă de mazăre și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa, caju sau avocado și usturoiul în blender și amestecați la cea mai mare viteză până când se omogenizează complet.
Adăugați mazărea, spanacul, sucul de lămâie și menta și amestecați la viteză mare, folosind un împingător dacă blenderul dvs. are unul, până când este gros și neted. Gustați și adăugați piper negru proaspăt măcinat, sare și suc suplimentar de lămâie, dacă este necesar.
Se servește rece, cu lămâie pentru a se strecura în porții individuale.