Supă de linte dulce cu vârfuri de sparanghel

Supa de linte dulce cu sfaturi de sparanghel este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 345 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Cârnați de vițel cu sos de sparanghel și sfaturi de sparanghel, Supă de cartofi dulci și linte, și Supă de cartofi dulci și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Tăiați vârful capului de usturoi și puneți-l într-un vas puțin adânc în 1 inch de apă.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline, presărați busuioc, acoperiți și așezați pe o foaie de copt. Înjumătățiți și semănați ardeiul gras, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline rămas și așezați pe foaia de copt.
Coaceți usturoiul și piperul în cuptorul preîncălzit până când piperul este rumenit și usturoiul este moale, 20 până la 40 de minute.
Se scoate din cuptor și, când este suficient de rece pentru a se manipula, se îndepărtează pielea de piper și se toacă. Strângeți căței de usturoi și amestecați împreună într-un castron pentru a forma o pastă.
În timp ce usturoiul și piperul se coc, combinați lintea și bulionul de pui într-o oală mare la foc mediu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți 40 de minute, până când lintea este doar fragedă.
Se amestecă pasta de usturoi, ardeiul gras, morcovii, ceapa, sparanghelul, mazărea în amestecul de linte, adăugând mai mult bulion la subțire, dacă este necesar. Condimentează cu zahăr, marmeladă, pudră de curry, șofran, sare și piper. Fierbeți încă 30 de minute, până când legumele sunt fragede și aromele sunt bine amestecate.