Supa de linte de iarnă este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cartofi dulci, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Supă De Linte Roșie Mai Caldă De Iarnă, Supă Vegetariană De Linte De Iarnă, și Supă De Linte Cu Legume De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Feliați fiecare praz în jumătate pe lungime, apoi feliați fiecare jumătate în jumătăți de lună groase de 1/4 inch (aproximativ 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
2
Așezați într-un castron mare cu apă rece și rotiți pentru a îndepărta orice nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se scurge și se usucă.
4
Scoateți tulpinile din varză. Stivați frunzele una peste alta și tăiați-le transversal în benzi late de 1/2 inch; veți avea nevoie de 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
5
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați prazul și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
7
Adăugați roșiile și gătiți, despărțindu-le cu o lingură, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
8
Adăugați apa și aduceți la fierbere. Se amestecă varza, cartofii dulci, lintea, cimbru, sare, piper și busuioc (dacă se folosește). Se fierbe la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute. Lingură în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Linte
Piper
Busuioc
Cimbru
Apă
Kale
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se presară parmezan (dacă se folosește). Bacsis: lintea maro de bază își păstrează forma mai bine în timpul gătitului decât lintea roșie și galbenă mai scumpă, așa că sunt grozave pentru supe. Puteți înlocui lintea verde, care are un gust ușor piperat. Pentru a îngheța: omiteți parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan
10
Lăsați supa să se răcească, apoi puneți-o în pungi mari resigilabile, umplându-le pe fiecare la jumătate. A se păstra până la 3 luni. Pentru a reîncălzi: dezghețați peste noapte în frigider sau dezghețați parțial în cuptorul cu microunde. Se încălzește într-o cratiță acoperită la foc mediu timp de 20 de minute. Se toarnă în boluri individuale și se presară cu parmezan (dacă se folosește).