Supa de legume rădăcinoase este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă face 8 porții cu 129 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, dovlecelul, morcovul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Legume Rădăcinoase, Supă De Legume Rădăcină Prăjită, și Supă de legume cu rădăcină condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
3
Așezați o treime din amestecul de legume într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă supa în piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas. Puneți supa în tigaie; se amestecă laptele. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat