Supă De Legume De Iarnă

Supă De Legume De Iarnă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de legume de iarnă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 377 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de dafin" 1", semințe de fenicul măcinat", suc de roșii " și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Legume De Iarnă, Supă De Legume De Iarnă, și Supă De Legume De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, grea sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la flacără medie-mare și adăugați șalotă, ceapă, praz și usturoi. Saut pentru câteva minute și arunca într-un vârf de cuțit mare de sare de mare, rozmarin, semințe de fenicul la sol, chile și frunze de dafin, și se fierbe timp de câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați toate restul de legume, cu excepția roșiilor și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. După câteva minute, adăugați roșiile, sucul lor, bulionul sau apa și cojile de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Fierbeți până când legumele sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Dacă adăugați chiftele, timpul pentru a face acest lucru este acum. Puneți-le ușor în supa fierbinte timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Serviți supa cu oricare sau toate următoarele garnituri: un strop de ulei de măsline bun, puțin parmezan ras, o împrăștiere de ierburi proaspete, câteva crutoane prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
CrutoaneCrutoane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista