Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de legume de iarnă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 377 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de dafin" 1", semințe de fenicul măcinat", suc de roșii " și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Legume De Iarnă, Supă De Legume De Iarnă, și Supă De Legume De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, grea sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la flacără medie-mare și adăugați șalotă, ceapă, praz și usturoi. Saut pentru câteva minute și arunca într-un vârf de cuțit mare de sare de mare, rozmarin, semințe de fenicul la sol, chile și frunze de dafin, și se fierbe timp de câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul Măcinat
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați toate restul de legume, cu excepția roșiilor și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. După câteva minute, adăugați roșiile, sucul lor, bulionul sau apa și cojile de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Fierbeți până când legumele sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Dacă adăugați chiftele, timpul pentru a face acest lucru este acum. Puneți-le ușor în supa fierbinte timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Serviți supa cu oricare sau toate următoarele garnituri: un strop de ulei de măsline bun, puțin parmezan ras, o împrăștiere de ierburi proaspete, câteva crutoane prăjite.