Supă de legume cu carne de vită și tăiței

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de legume cu carne de vită și tăiței. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. Un amestec de apă, OS de supă de vită, carne de vită măcinată extra slabă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă De Vită Cu Legume Zesty, Zesty Instant Pot Supă De Vită De Legume De Casă, și Supă Rapidă Asiatică De Vită, Legume Și Tăiței.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez sau în cratița mare, se rumenesc carnea de vită măcinată la foc mediu-mare până se gătește bine.
Adăugați apă, roșii, legume, bulion și pachet de condimente din amestecul de supă; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Rupeți tăiței ramen; adăugați la supă. Fierbeți 3 până la 5 minute sau până când tăiței sunt fragede, amestecând ocazional pentru a se separa noodles.To serviți, supă de oală în boluri individuale de supă. Completați fiecare porție cu 1 lingură de smântână.