Supă De Găluște De Porc

Supă De Găluște De Porc
Supa de găluște de porc ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 5 și costă $1.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ghimbir, bulion de pui, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Găluște De Porc, Supă De Găluște De Porc Și Varză, și Umplutură de găluște de porc și arpagic.

Instrucțiuni

1
Carne de porc brună cu ghimbir într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 5 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați amestecul de porc, coriandru și 2 linguri. sos hoisin într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Aranjați ambalajul de 1 tonă câștigată pe o suprafață curată și plană. (Acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a preveni uscarea.) Umeziți marginile ambalajului cu apă. Lingura aproximativ 1 lingura. amestec de porc în centrul ambalajului; îndoiți 2 colțuri opuse împreună peste amestecul de porc, formând un triunghi. Apăsați marginile împreună pentru a sigila. Acoperiți cu o cârpă umedă. Repetați procedura cu ambalajele rămase și amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Aduceți bulion și restul de 1 lingură. sos hoisin la fierbere ușoară într-un cuptor olandez la foc mediu; amestecați ușor 8 găluște. Gatiti 4 pana la 5 minute sau pana cand galustele plutesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Așezați găluștele în 5 boluri individuale de servire. Repetați procedura cu restul de 7 găluște.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați ciupercile și ceapa în bulionul care fierbe; gatiti 1 minut. Se amestecă 1 cană de bulion peste găluște în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Serviți imediat.
9
Notă: pentru a îngheța găluștele, asamblați conform instrucțiunilor și puneți-le într-un singur strat într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Înghețați până la 3 luni. Gatiti conform indicatiilor.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista