Supă de grano și năut cu parmezan-Topping de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de Grano și năut cu topping de parmezan. Această rețetă face 6 porții cu 222 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, grano, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Năut, Praz Și Parmezan, Supă Toscană De Năut Și Rucola Cu Parmezan, și Socca de naut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adauga ceapa, telina, si 2 catei de usturoi; saut 5 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent. Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore