Supă De Ghimbir Piersic

Supă De Ghimbir Piersic
Supa de ghimbir piersic ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ghimbir măcinat, smântână grea, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Peachy Ghimbir-Nuci Clare, Peachy Ginger Porc, și Supă de morcov-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută.

Instrucțiuni

1
Pureați piersicile și ghimbirul împreună într-un robot de bucătărie sau blender. Se amestecă smântâna grea și romul. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se servește rece.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista