Supă De Fructe De Mare, Stil Trieste: Brodetto Triestino

Supă De Fructe De Mare, Stil Trieste: Brodetto Triestino
Supă de fructe de mare, stil Trieste: Brodetto Triestino este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 656 calorii, 84G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $11.51 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de oțet de vin, vin, anghilă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Alb Fructe De Mare Brodetto, Jota triestina (supă de fasole și varză murată din Trieste), și Supă De Fructe De Mare În Stil Amalfi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul și ceapa. Gatiti la foc mediu pana cand ceapa si usturoiul se rumenesc usor si se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați țelina și gătiți încă 5 minute. Se amestecă oțetul și se reduce la aproape nimic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați vinul și 3 căni de apă și aduceți la fierbere. Așezați cu grijă peștele în lichid cu 1/2 pătrunjel și reduceți focul la foc mic. Acoperiți ușor și gătiți până când peștele este complet gătit, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Rețineți că nu veți agita acest lucru. Peștele trebuie servit întreg. În ultimele 5 minute de gătit, adăugați midii. Când midiile se deschid, amestecați pătrunjelul rămas și serviți imediat, stropit cu ulei de măsline suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista