Supă De Fructe De Mare Din Sud-Vest

Supă De Fructe De Mare Din Sud-Vest
Sud-Vest fructe de mare Chowder este un pescatarian felul principal. Pentru $32.77 pe portie, această rețetă acoperă 90% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 2528 calorii, 222g de proteine, și 80g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, creveți, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Sud-Vest Chowder, Sud-Vest Tortellini Chowder, și Pudră De Porumb Din Cartofi De Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa galbenă, usturoiul, ardeii iute ancho și semințele de fenicul și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
CeapăCeapă
UsturoiUsturoi
3
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Adăugați roșiile zdrobite și 4 căni de apă și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana cand legumele si anchos sunt foarte fragede si bulionul se reduce usor, aproximativ 15 minute. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
LegumeLegume
BulionBulion
ApăApă
LapteLapte
5
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Strecurați supa într-un castron rezistent la căldură și clătiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați 1 cană de apă în oală împreună cu scoicile. Acoperiți și gătiți la foc mare până când scoicile se deschid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Transferați scoicile într-un castron și scoateți-le din coji; clătiți pentru a îndepărta orice nisip. Tăiați scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă bulionul de gătit cu scoici într-un castron și se lasă nisipul să se așeze, apoi se adaugă bulionul în supă, oprindu-se înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Condimentează ușor supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Clătiți oala și ștergeți-o.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în oală și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa roșie, țelina, feniculul tocat și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CartofiCartofi
țelinățelină
FeniculFenicul
PorumbPorumb
12
Adăugați ardeiul și gătiți la foc moderat, amestecând până când țelina este crocantă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
țelinățelină
13
Adăugați supa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
14
Adăugați halibutul, creveții și scoicile tocate în supă și fierbeți până când halibutul este alb și creveții sunt roz, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
SupăSupă
15
Serviți supa în boluri puțin adânci cu biscuiți de stridii sau pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii
Pâine CrustăPâine Crustă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista