Sud-Vest fructe de mare Chowder este un pescatarian felul principal. Pentru $32.77 pe portie, această rețetă acoperă 90% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 2528 calorii, 222g de proteine, și 80g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, creveți, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Sud-Vest Chowder, Sud-Vest Tortellini Chowder, și Pudră De Porumb Din Cartofi De Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa galbenă, usturoiul, ardeii iute ancho și semințele de fenicul și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Semințe De Fenicul
Ceapă
Usturoi
3
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Adăugați roșiile zdrobite și 4 căni de apă și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana cand legumele si anchos sunt foarte fragede si bulionul se reduce usor, aproximativ 15 minute. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Legume
Bulion
Apă
Lapte
5
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Strecurați supa într-un castron rezistent la căldură și clătiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați 1 cană de apă în oală împreună cu scoicile. Acoperiți și gătiți la foc mare până când scoicile se deschid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Transferați scoicile într-un castron și scoateți-le din coji; clătiți pentru a îndepărta orice nisip. Tăiați scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se toarnă bulionul de gătit cu scoici într-un castron și se lasă nisipul să se așeze, apoi se adaugă bulionul în supă, oprindu-se înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Condimentează ușor supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Clătiți oala și ștergeți-o.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în oală și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa roșie, țelina, feniculul tocat și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Roșie
Cartofi
țelină
Fenicul
Porumb
12
Adăugați ardeiul și gătiți la foc moderat, amestecând până când țelina este crocantă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
țelină
13
Adăugați supa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
14
Adăugați halibutul, creveții și scoicile tocate în supă și fierbeți până când halibutul este alb și creveții sunt roz, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Halibut
Creveți
Scoici
Supă
15
Serviți supa în boluri puțin adânci cu biscuiți de stridii sau pâine crustă.