Supă de fenicul și spanac cu iaurt de piper prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fenicul și spanac cu iaurt de piper prăjit. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 89 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, praz, bulbi de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de dovlecei și fenicul cu piure de ardei roșu prăjit, Ardei roșu prăjit și supă de spanac cu orzo, și Supă de linte și spanac cu ardei roșu prăjit și melasă de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă; pune deoparte.
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul. Se toacă frunzele cu pene pentru a măsura 2 linguri; pus deoparte.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați becurile pe jumătate pe lungime; aruncați miezul. Tăiați becurile pentru a măsura aproximativ 4 căni.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați bulbul de fenicul, prazul și următoarele 3 ingrediente (prin sare); acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați bulion, apă și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă spanacul și piperul negru.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute la temperatura camerei.
Se toarnă jumătate din amestecul de fenicul într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de fenicul rămas. Puneți supa în piure în tigaie; se încălzește la foc mediu 2 minute sau până se încălzește bine.
Combinați ardeii grași prăjiți, iaurtul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și ardeiul roșu măcinat într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă aproximativ 3/4 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri de amestec de iaurt.
Se ornează cu frunze de fenicul.