Supă De Fasole Toscană (Ribollita)

Supă De Fasole Toscană (Ribollita)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole toscană (Ribollita). Această rețetă face 6 porții cu 248 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper măcinat, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Ribollita (Supă Toscană Rustică), Pâine toscană și supă de roșii (ribollita), și Supă Toscană (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-un vas mare la foc mediu; sotati ceapa, morcovii, telina si usturoiul pana se rumenesc usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați dovlecelul și gătiți până se înmoaie ușor, 3 până la 4 minute. Amestecați stocul de legume, fasolea cannellini, roșiile tocate, stocul de pui și pesto în amestec de legume; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când legumele sunt fragede, 30 până la 35 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la foc mediu; sotati spanacul pana se ofileste, aproximativ 5 minute. Spoon spanac sotate în fiecare castron de servire; polonic supa peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista