Supă De Fasole Toscană (Ribollita)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole toscană (Ribollita). Această rețetă face 6 porții cu 248 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper măcinat, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Ribollita (Supă Toscană Rustică), Pâine toscană și supă de roșii (ribollita), și Supă Toscană (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-un vas mare la foc mediu; sotati ceapa, morcovii, telina si usturoiul pana se rumenesc usor, aproximativ 10 minute.
Adăugați dovlecelul și gătiți până se înmoaie ușor, 3 până la 4 minute. Amestecați stocul de legume, fasolea cannellini, roșiile tocate, stocul de pui și pesto în amestec de legume; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când legumele sunt fragede, 30 până la 35 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la foc mediu; sotati spanacul pana se ofileste, aproximativ 5 minute. Spoon spanac sotate în fiecare castron de servire; polonic supa peste spanac.