Supă De Fasole Toscană (Ribollita)

Supă De Fasole Toscană (Ribollita)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole toscană (Ribollita). Această rețetă face 6 porții cu 248 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper măcinat, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Ribollita (Supă Toscană Rustică), Pâine toscană și supă de roșii (ribollita), și Supă Toscană (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-un vas mare la foc mediu; sotati ceapa, morcovii, telina si usturoiul pana se rumenesc usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați dovlecelul și gătiți până se înmoaie ușor, 3 până la 4 minute. Amestecați stocul de legume, fasolea cannellini, roșiile tocate, stocul de pui și pesto în amestec de legume; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când legumele sunt fragede, 30 până la 35 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la foc mediu; sotati spanacul pana se ofileste, aproximativ 5 minute. Spoon spanac sotate în fiecare castron de servire; polonic supa peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista