Supă De Fasole Portugheză

Supă De Fasole Portugheză
Supa de fasole Portugheză ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 212 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de hock de șuncă, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă Portugheză De Fasole Roșie, Supă De Fasole Portugheză Punahou, și Supă Portugheză De Varză Și Fasole Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cârligul de șuncă, linguica, ceapa și apa într-un cuptor olandez la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți carnea din cârligul de șuncă, tocați și reveniți la supă. Se amestecă cartofii, țelina, morcovii, roșiile înăbușite, sosul de roșii și usturoiul. Acoperiți și continuați să fierbeți timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
3
Se amestecă varza și fasolea, se gătește până când varza s-a înmuiat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista