Supă De Fasole Portugheză

Supă De Fasole Portugheză
Supa de fasole Portugheză ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 212 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de hock de șuncă, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă Portugheză De Fasole Roșie, Supă De Fasole Portugheză Punahou, și Supă Portugheză De Varză Și Fasole Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cârligul de șuncă, linguica, ceapa și apa într-un cuptor olandez la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți carnea din cârligul de șuncă, tocați și reveniți la supă. Se amestecă cartofii, țelina, morcovii, roșiile înăbușite, sosul de roșii și usturoiul. Acoperiți și continuați să fierbeți timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Se amestecă varza și fasolea, se gătește până când varza s-a înmuiat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista