Supa de fasole neagră cu slănină și cârnați este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați smântână, pastă de roșii, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Supă de fasole neagră cu cârnați, Supă de fasole neagră cu slănină, și Supă de fasole neagră cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant; scoateți slănina și puneți-o deoparte, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Călește ceapa, morcovul, țelina și usturoiul în picături 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați slănină și amestec de legume. Procesați 1 1/2 minute sau până la omogenizare. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; adăugați amestec de slănină, 2 cutii de fasole neagră, bulion de pui și următoarele 8 Ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați 1 cutie de fasole neagră rămasă într-un castron; se pasează cu o furculiță și se adaugă la amestecul de supă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până se îngroașă. Supă de oală în boluri individuale. Completați fiecare porție cu 1 lingură de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Polonic
5
Garnisiți cu frunze proaspete de coriandru, dacă doriți.