Supa de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 121 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Un amestec de ceapă, apă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, usturoiul si slanina in cratita antiaderenta de 3 litri la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția penelor de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
3
Se încălzește la fierbere; se fierbe 2 minute. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
4
Așezați 1 cană de supă în recipientul blenderului. Acoperiți și amestecați la viteză mare aproximativ 30 de secunde sau până la consistență uniformă; se amestecă în amestecul de supă rămas.