Supă de fasole de legume de iarnă Swanson cu Pesto
Swanson supa de legume de iarnă cu Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 166 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână țelină, napi, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Rețete similare includ Supă de fasole de legume de iarnă Swanson cu Pesto, Săptămâna Legumelor De Iarnă: Pizza Pesto Kale, și Supă De Legume De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Încălziți morcovii, cartofii, Napul, prazul, țelina și 1 bulion de 3/4 căni într-o cratiță de 6 litri la foc mediu-mare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
țelină
Nap
Bulion
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Rezervați 1/2 cană de bulion pentru pesto ușor de busuioc. Se amestecă bulionul rămas, fasolea, frunza de dafin și ardeiul roșu în cratiță și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti timp de 15 minute sau pana cand legumele sunt fragede.