Supă de fasole bleumarin II
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole bleumarin II ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 211 calorii. 41 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos de roșii, fasole bleumarin, șuncă de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă de fasole Bleumarin cu șuncă și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasole, ceapă, sos de roșii și șuncă în oală mare sau cuptor olandez. Acoperiți toate cu apă. Gatiti la foc mic pana la mediu cateva ore pana cand fasolea este frageda. Când utilizați oală de crock, înmuiați fasolea peste noapte. Gatiti la mare timp de 1 ora. Coborâți la scăzut timp de încă 6-8 ore până când fasolea este fragedă.